O AKCIJI POLETJE Z BESEDO

 Tedaj jim je rekel: »Pojdite sami zase v samoten kraj in se malo odpočijte!« (Mr 6,31)

KAJ JE “POLETJE Z BESEDO”?

Poletje z Besedo je projekt Svetopisemske družbe Slovenije, s katerim že peto leto zapored spodbujamo branje Svetega pisma v poletnih mesecih. S tem namenom smo tudi letos pripravili spodbude. Poleg zimzelenih vsebin, ki so na voljo kot bralni načrti v aplikaciji Sveto pismo YouVersion, te letos vabimo, da v poletnih mesecih skupaj preberemo evangelij in pisma, ki jih je zapisal apostol Janez.

V času akcije lahko noč in dan poslušaš posnetke Svetega pisma. Dva meseca in pol svetopisemskega maratona. Ni slabo!

TRAJANJE AKCIJE?

Akcija bo potekala od 15. junija pa vse do konca avgusta 2023. Večina vsebin pa bo na voljo tudi po zaključku akcije.

KAMORKOLI GREŠ

Poletni akciji lahko slediš, kamorkoli greš, sam ali s prijatelji. Po velikem uspehu lanske akcije branja Luka in Apostolskih del smo se letos odločili, da se podamo na pot skozi Janezov evangelij in njegova pisma. Prijavljenim bomo vsak dan poslali odlomek, ki mu lahko prisluhneš, ga prebereš, ter z drugimi deliš, kako te Beseda nagovarja.

Za lažje razumevanje pa bodo odlomki opremljeni tudi z animiranimi videi iz Projekta Sveto pismo (Bible Project) – s slovenskimi podnapisi!

Prijavi se!

KDO LAHKO SODELUJE?

Sodeluje lahko vsakdo. Udeležba je BREZPLAČNA!

Projekt je kot samopostrežna večerja: na Svetopisemski družbi Slovenije smo pripravili najrazličnejše jedi iz zakladnice Svetega pisma. Od tebe pa je odvisno, koliko jih boš vzel 🙂

ORGANIZATOR AKCIJE JE …

Svetopisemska družba Slovenije, Tržaška 118, 1000 Ljubljana. Več o nas lahko prebereš na spletni strani https://www.svetopismo.si/. Za več vprašanj o akciji pa se lahko obrneš tudi na naslov rok.pisk@svetopismo.si.

ŠE KAKŠNO VPRAŠANJE?

Fill out this field
Vnesite veljaven e-naslov.
Fill out this field